Un bărbat a fost arestat după ce, pe fondul unui conflict spontan, a înjunghiat un altul cu un cuțit, într-un bar din Ungheni, în urmă cu câteva zile, viața victimei fiind pusă în primejdie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Mureș, judecătorul Gabriel Ursa, în acest caz s-a emis mandat de arestare pe 30 de zile pentru tentativă de omor. În urma deciziei primei instanțe, inculpatul a făcut contestație la Curtea de Apel Târgu Mureș, care, însă, a respins-o ca nefondată, printr-o decizie definitivă, în 24 decembrie.

“În ce privește starea de fapt, incidentul s-a petrecut într-un bar din Ungheni, pe fondul unui conflict spontan. Inculpatul a înjunghiat un bărbat în abdomen cu un cuțit, viața victimei fiind pusă în primejdie. A primit mandat de arestare pe 30 de zile pentru tentativă de omor. Nu se face referire la alcool în cererea de arestare”, a precizat Ursa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Ema Rugină, în perioada din preajma Crăciunului s-au înregistrat și alte conflicte în județ, dar de mai mică amploare.

IPJ Mureș / Foto: colaj arhiva