Hotelul a fost deschis pentru vizitatori începând de ieri, 23 decembrie, chiar dacă inaugurarea oficială a întregului complex va avea loc în prima parte a lunii februarie a anului 2019.

Construcţia celui de-al paisprezecelea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac a început în 6 decembrie 2018 si a fost realizat de o echipa de 20 de muncitori mureseni. Tema din acest sezon este ‘Frozen Love’, deţinătorii dorind să promoveze dragostea şi pasiunea pentru natură, aer curat, drumeţie montană şi Masivul Făgăraş în timpul anotimpului rece.

Potrivit responsabililor proiectului, în premieră restaurantul amenajat în holul principal al Hotelului de Gheaţă va fi beneficiarul unei festivităţi de inaugurare. Cu acest prilej, va fi prezentat şi un meniu special dedicat Centenarului Marii Uniri, ce cuprinde câteva specialităţi culinare din toate provinciile geografice şi istorice ale României Mari.

Deschiderea Hotelului de Gheaţă din ‘inima’ Masivului Făgăraş înseamnă şi sosirea primilor turişti ce vor înnopta în camerele ineditului obiectiv.

Rezervările au fost efectuate în urmă cu luni bune, turiştii din Marea Britanie fiind şi în acest an, campioni la acest capitol.

HDRtist HDR – http://www.ohanaware.com/hdrtist/

Sursa: RTM /  Foto: colaj arhiva