UPDATE: Potrivit ISU Mures, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale prezente la fața locului, viața acestora nu a putut fi salvată. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Din primele date, incendiul a izbucnit din cauza unei sobe lăsate nesupravegheate şi deschise, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei trei copii. Cei trei copii au fost găsiți inconştienţi, cu intoxicaţii grave şi arsuri din cauza flăcărilor.

„Micuţii au fost lăsaţi singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte”, arată IGSU, care face apel la cetăţeni să manifeste prudenţă maximă în această perioadă şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

„Totodată, recomandăm părinţilor supravegherea permanentă a micuţilor lor, pentru a fi eliminată posibilitatea ca aceştia să fie surprinşi de incendii sau să utilizeze petarde, artificii ori alte obiecte periculoase”, a mai transmis IGSU.


In urma cu putin timp, ora 11:31, pompierii mureseni au fost solicitati sa intervina la un incendiu izbucnit la o casa din localitatea Archita, comuna Vanatori, judetul Mures.

In urma incendiului care a ars bunurile dintr-o camera, trei copii, de 10 luni, 2 ani si 10 luni si 4 ani s-au intoxicat cu fum, informează ISU Mureș. Echipajele de salvare sosite la fata locului incearca sa le salveze viata.

MS / Foto cop: colaj