Atentie, fenomenul a luat amploare! Tinerele nu trebuie sa cedeze, santajul poate continua la nesfarsit…

O tanara ardeleanca în vârstă de 28 de ani a depus plângere la Poliţie după ce a găsit imagini indecente cu ea pe un site pentru adulţi.

Pe 12 decembrie, tânăra de 28 ani s-a dus la Poliţie pentru a-l reclama pe fostul ei iubit, în vârstă de 31 de ani, care i-a solicitat în mod repetat să întreţină relaţii intime cu el, ‘în caz contrar urmând să trimită filmuleţe şi imagini indecente cu persoana vătămată unor persoane apropiate acesteia’.

Cei doi au avut o relaţie în urmă cu un an, iar tânăra a decis să se despartă de el.

„Din verificările efectuate a rezultat că, întrucât partea vătămată a refuzat să dea curs solicitărilor, persoana suspectă a transmis, în data de 10 decembrie, fotografii indecente actualului prieten al părții vătămate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Fata din Braşov a mai precizat că, în aceeaşi zi, a primit cereri de prieteni pe Facebook, de la persoane necunoscute, care i-au spus că au văzut filmuleţe şi fotografii cu ea pe un site pentru adulţi.

Fostul iubit al fetei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

El este cercetat pentru violare a vieţii private, şantaj şi fals informatic, iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă.

„Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Sursa: observator.tv /  Foto: colaj arhiva