In noiembrie, firma lui Marius Catana, Media Marketing SRL (apropiat al executivului primariei Tirgu Mures, inca de cand incasa anual banii alocati de municipalitate pentru cumpararea presei locale), castiga contractul privind studiul de fezabilitate pentru “Realizare pistă de biciclete în lungul canalului Pocloș”, in valoare de 160.600 lei fara TVA.

Astazi, conform siteului primariei, municipiul Tirgu Mures, prin Administrația Domeniului Public, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Realizare pistă de biciclete în lungul canalului Pocloș” propus a fi amplasat în jud. Mureș, Municipiul Târgu Mureş, străzile Livezeni – Budai Nagy Antal.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul A.P.M. Mureş, din Târgu-Mureş, str. Podeni, nr.10 în zilele de: luni, între orele 9.00-15.00 și marți – vineri între orele 9.00-12.00 și la sediul titularului din localitatea Tg. Mureș, Piața Victoriei nr.3. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Mureș, Târgu-Mureș, strada Podeni nr.10 în zilele de: luni, între orele 900-1500 și marți – vineri între orele 900-1200.

Teoretic, daca lucrurile nu vor decurge ca in cazul celorlalte proiecte de infrastructura promise de primarie si de cele mai multe ori nerealizate, biciclistii se vor bucura de noua (unica) pista de bicliclete, cel mai devreme in 2020, avand in vedere etapele necesare de parcurs.

Noi nu ne bazam pe acest an, teoretic realizabil in conditiile in care lucrurile ar merge normal, deoarece, asa cum am scris la inceputul materialului, inca de la faza initiala a proiectului sunt implicate persoane cu trecut cel putin indoielnic. Cu toate acestea, pentru binele iubitorilor de gen, le dorim succes.

MS / Foto: colaj captura