Au dus bunatatea la superlativ! Va rugam sa distribuiti…

Inima fetiţei de opt ani din Oradea, intrată în moarte cerebrală după un accident de maşină, bate acum în pieptul unui copil din Tulcea, iar plamanii vor salva viata altui copil.

Mama Emiliei îşi creştea singură cele trei fete, dintr-un salariu de 1.200 de lei. Împreună au învăţat să preţuiască bunătatea, pe care acum au dus-o la superlativ absolut.

“Un nou gest onorabil pe care l-a făcut familia donatorului, cu atât mai special cu cât donatorul este un copil, un lucru ce se întâmplă rar în România şi rar şi în Europa şi în toată lumea”, susține Marius Harpa, medic Târgu Mureș

“De ce să nu decid că cineva poate să trăiască? De ce? O prietenă dragă m-a întrebat: „Dacă tu ai fi în situația că copilul tău depinde doar de un organ, ți-ar plăcea să îl primească și să fie în viață?” și am zis că da. Asta m-a făcut să decid”, spune Anamaria Sarkadi, mama fetiței donatoare.

Femeia a reuşit să le crească singură pe Emilia și pe surorile ei, una de 10 ani și alta de 17, fără ca acestea să simtă lipsurile. La iniţiativa unor persoane apropiate, pe numele mamei a fost deschis un cont unde doritorii pot dona orice sumă pentru a le ajuta pe Anamaria Sarkadi și pe fiicele sale.

O putem ajuta pe Anamaria cu donații în contul: Cont ING: RO27INGB0000999908098373, deschis pe numele: ANAMARIA SARKADI

Iata mesajul emotionant transmis de aceasta…

Sursa: digi24.ro / Video: observator.tv /  Foto: colaj