Potrivit primelor informații, teribilul accident a avut loc pe strada Ploiești din Cluj-Napoca, în zona pieței agroalimentare. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Mureș, aflat la volanul unei autoutilitare, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, din cauza neasigurării, a lovit o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca, aflată pe carosabil.

„La accidentul din zona Pieței Mihai Viteazul au fost efectuate manevre de resuscitare pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii ș.a. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului”, transmite ISU Cluj.

Șoferul autoutilitarei a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa:dej24.ro / Foto: info trafic 24