Inima fetiței ei bate acum în pieptul unui băieţel de 10 ani…

O mamă care şi-a pierdut fetiţa de opt ani într-un accident i-a donat organele ca să salveze alte vieţi. „Emilia va trăi prin alt copil”, spune plângând mama copilei.

Inima fetiţei va bate în pieptul unui băieţel de 10 ani, care aşteaptă de 3 ani operaţia salvatoare, ultima lui şansă să trăiască. Medicii din Târgu Mureş fac chiar în acest moment intervenţia extrem de rară în România. Plămânii fetiţei vor salva alţi doi pacienţi, în Viena. În exclusivitate la Observator, mama Emiliei face apel la toţi cei care pot dărui viaţă după moartea celor dragi. „Alegeţi să donaţi, pentru că o secundă de egoism poate costa viaţa unui om.”

Când şi-a pierdut fetiţa, Anamaria a ales să o transforme în înger salvator.

ANAMARIA SAKARDI, mama Emiliei: Am fost de acord cu prelevarea de organe foarte greu. Am fost atât de egoistă. Pentru fetiţa mea, eu am luptat în ăştia opt ani şi aproape patru luni cu tot ce-am putut eu.

După zile de zbucium, a acceptat donarea de organe şi i-a dat doctorului vestea emoţionantă.

ANAMARIA SAKARDI, mama Emiliei: Eu îi spusesem că nu sunt de acord. M-am întors la el şi primul lucru, mi-am cerut iertare pentru gestul meu de egoism şi am spus da, sunt de acord, pentru că dacă Emilia mea ar primi acel organ de care are nevoie, n-aş avea cuvinte de mulţumire. Tot ce poate să ajute, vă rog să luaţi, merită vieţi salvate aşa cum şi eu mi-aş fi dorit să o văd pe Emilia de Crăciun acasă! Să o văd că împlineşte 18 ani, să văd cum termină un liceu.

Anamaria are nevoie de ajutor!

După moartea Emiliei, Anamaria a rămas cu două fiice, în vârstă de 10 și 17 ani, pe care le crește singură.

Până nu demult, când Emilia era în viață, mama și cele trei fiice ale sale au locuit cu chirie într-o cameră de cămin. Femeia și-a crescut, de altfel, mereu singură fetele, pentru că soțul său era dependent de jocurile de noroc.

O putem ajuta pe Anamaria cu donații în contul:

Cont ING: RO27INGB0000999908098373

Numele: ANAMARIA SARKADI