Un fel de transhumanta cu oameni…

În urma cu puțin timp, o informație ținută bine la secret a apărut în spațiul public, conform căreia aproape toți șefii instalați la cârma celor mai importante și atractive din punct de vedere material, dar nu numai, subunități ale Primăriei Tîrgu Mureș (Aquaserv, Administratia Pietelor, ASA etc), in frunte cu una dintre mâini a primarului Florea, nu știm exact care dintre ele, Claudiu Maior, au trecut la ALDE Mureș.

Informația a fost publicata de președintele POL Tirgu Mureș, Dan Masca, împreună cu textul de mai jos:

„A ajuns la mine o listă cu biroul interimar al ALDE Mureș. Chiar eram curios sa vad daca gasca veselă de la Primărie s-a transferat si se pare ca da, pregatind terenul pentru transferul celorlalti alesi locali ai PNL, fosti PDL.

Se pare ca ALDE nu are nici o problema sa preia un dublul incompatibil declarat de ANI, cu niste dosare la DNA si in instanta, “mare” sifonatir de bani publici via FCm/ASa2013, siletina, adica Maior, consilierul personal al primarului “independent” tirgumuresean Dorin Florea.

Pe lista apare si seful Aquaserv Sorin Lazar, firma de stat unde a fost transferata mai demult pe post de conducere sotia dublului incompatibil.

Alt “mare manager” sportiv, adica Chertes Cristian, parte din gasca dublului incompatibil ajunge si el pe lista.

Radu Roatis, fost sef al Agentiei Nationale Sanitar Veterinare de pe vremea lui Tariceanu -PNL, fost UNPR, daca nu ma insel.

Normal ca Filimon Vasile, șeful de la Piață, si nici doamna Ani Teglas nu puteau lipsi.

Ce pot sa le doresc?
Pai, le doresc cit mai putine locuri de alesi locali in CL Tg Mures si CJ Mures, daca se poate ca in 2016 (n.r. – in 2016 ALDE Mureș nu a obținut niciun loc).” 😉

MS / Foto cop: vidu.ro