La puțin timp după publicarea materialului – Mai mulți politicieni mureșeni au fugit dincolo peste noapte! -, vizibil luați prin surprindere, a venit și răspunsul penelistilor mureșeni. Iată cum suna comunicatul PNL Mures:

„Am luat la cunoștință de lista apărută astăzi în spațiul public, referitoare la componența noului Birou Politic al ALDE Mureș.

Având în vedere că printre cele 23 de nume prezente în listă se regăsesc și membri din conducerea organizației locale PNL Tîrgu Mureș, vom proceda la verificarea confirmării prezenței acestora, ca membri în biroul de conducere al altei formațiuni politice.

În măsura în care lista prezentată în mass media mureșeană se confirmă, Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal va demara demersurile statutare, în vederea dizolvării Biroului Politic Local Tîrgu Mureș, având în vedere că secretarul general al PNL Tîrgu Mureș este, se pare, membru al altei formațiuni politice.

În mod evident, gestul de înscriere în ALDE al unora dintre membrii acestui grup vine din recunoștința acestora pentru ordonanța de aministie și grațiere, pregătită în laboratoarele Puterii. Ei nu fac decât să devină alte slugi ale lui Dragnea și Tăriceanu, din cauza cărora România va deveni statul-problemă al Uniunii Europene.

Înscrierea în ALDE a acestui grup local vine la numai câteva zile după scrisoarea adresată de liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt lui C.P. Tăriceanu, în care subliniază că „există câteva modificări legislative care generează îngrijorări grave în legătură cu statul de drept.”

Din acest moment, liberalii mureșeni pot porni pe un drum propriu, de pe care vor lipsi dezbinarea, ipocrizia și trădările.” semnează senator Cristian Chirteș, Președinte Partidul Național Liberal Mureș.

Sursa: PNL Mures