Imagini video inumane, in 2018…

Imagini video revoltatoare au fost surprinse la Sectia de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean Mures, in care asistam la scene inumane pentru anul de gratie 2018! Cum bine se poate observa, bolnavii sunt adusi, ca in evul mediu, pe scari in carucior inca de la intrare si apoi carati mai multe etaje pe brate de catre apartinatori si asistente.

“…asa se procedeaza la Spitalul de Oncologie Mures… nesimtire fara margini… portar pe post de catar si asistente pe post de lift… unde esti Florea Dorin… unde esti Maior… unde esti domnu director al spitalului…”, scrie revoltat si vizibil indignat mureseanul care a filmat aceste scene inumane.

Vorbim despre acelasi spital, condus parca in bataie de joc, referitor la care am atras atentia in nenumarate randuri asupra unor probleme grave cu care se confrunta bolnavii de cancer si nu numai.

• INUMAN! Viata bolnavilor de cancer, in pericol: singurul aparat de radioterapie din Mures este DEFECT!

•  Informatia tinuta „la secret” dezvaluie alte nereguli grave! Bolnavii de cancer din Mures, inca fara posibilitate de tratament! – Partea 2

Oare chiar nu e in stare nimeni sa intreprinda masuri urgente? Domnule presedinte Peter Ferenc, ce parere aveti de asta?! Mai ieri ati stat frumos la masa cu ei in conferinta de presa si le zambeati bolnavilor ca si cum totul ar fi perfect! Am vrea doar NORMALITATE!

MS / Video: Radu Ovidiu /  Foto: colaj