Hai si cumpara pentru tine – donatie pentru copii din centre de plasament! Va rugam sa distribuiti…

Cadourile de Crăciun se transformă în fapte bune pe 15 decembrie la J’ai Bistrot Tg. Mureș, unde voluntarii programului educațional Ajungem MARI au pregătit cadouri confecționate alături de copiii din centre de plasament, produse handmade, prăjituri și alte gustări pregătite cu drag.

Pe 15 decembrie între orele 12:00 și 19:00, la J’ai Bistrot, Piața Mărășești, nr. 6, puteți cumpăra cadouri şi bunătăţi pentru voi şi pentru cei dragi, iar prin donaţiile voastre veţi oferi şi muuuultă bucurie copiilor din centre de plasament.

Voluntarii Ajungem MARI merg săptămânal în centrele de plasament din Mureș și ajută 200 de copii să învețe mai bine și cu drag și să își dezvolte abilitățile prin pregătire şcolară, ateliere creative, cursuri vocaţionale, iesiri și excursii în afara centrelor.

Pentru a continua să le ofere sprijin copiilor și șansa la educaţie, voluntarii au pregătit produse și activități pentru cei care doresc să susțină cu donații efortul lor.

Vă aşteptăm cu drag! ♥ – Evenimentul facebook aici.

P.S. Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm să fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie.

Vă mulțumim din suflet pentru susținere! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI, oameni responsabili și independenti!

__________________________
Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar astăzi implică peste 1000 de voluntari și ajută 2000 de copii din București și 24 județe.

În Mureș, echipa de 40 de voluntari lucrează cu drag cu 200 copii din centre de plasament și își doresc să ofere șansa la o educație mai bună și cât mai multe experiențe frumoase cu ajutorul comunității locale.

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. Programul a fost premiat încă din primul an la Gala Societății Civile și Gala Națională a Voluntarilor.

Sursa: Asociatia Ajungem MARI Mures /  Foto: colaj