Abigail-Renata, o fetita de 17 ani, are nevoie de ajutorul tau! Daruieste viata!

Nu eşti destul de bogat până când nu ai şi ceva ce nu se poate cumpăra cu bani…

KEMÉNY ABIGAIL-RENÁTA, o fetita in varsta de 17 ani care viseaza sa devina educatoare, este grav bolnava. A fost diagnosticată cu LIMFOM HODGKIN CU SCLEROZĂ NODULARĂ STD.II – BOALA REFRACTARĂ. Adica are cancer! Noi putem sa o ajutam sa-si continue visul…

Donațiile pentru Abigail pot fi depuse în contul Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” (cu sediul în Tg.Mures, str. Ionel Giurchi nr. 35., CIF: 20574105, tel: 0751-090325).

Nr. cont deschis special pentru acest caz:

Banca BRD Târgu Mureș:
KEMENY ABIGAIL RENATA RO44BRDE270SV22340552700

Banca Transilvania Târgu Mureș:
Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” RO11BTRLRONCRT00A4999203


Lehet túl sok képregényt olvastam gyerekkoromban… Ezekben mintha folyton meg akarták volna menteni a Földet.
Talán emiatt érzek felnőttként késztetést arra, hogy próbáljam – ha nem is megmenteni, de mindenképp – jobbá tenni a világot.
KEMÉNY ABIGAIL-RENÁTA 17 éves és súlyos beteg. Van ugyan esélye élni, de csak akkor, ha az orvosok, Isten és mi együtt segítunk neki .
,,A betegség az egyenlőség legeredményesebb harcosa. Mit sem számít se gazdagság, se életkor, se testsúly, se vallás, a beteg az beteg. Ha a beteg értelmet talál a betegségében, és céljai vannak, az erőt ad neki, hogy végigcsinálja, kibírja mindazt, ami a betegséggel, annak kezelésével jár.”
Ehhez viszont most Abigailnek szüksége van ránk és nekünk rátok.
Az október 8-ai, hétfői napot a Rádió Gaga arra szenteli, hogy reggel 5-től este 10-ig pénzt gyűjt. Aki tud, segítsen, mert
az adakozás nem csupán másoknak ad életet, de neked is.
A legkisebb összeg is nagyon sokat számít és nagyra értékeljük.
Szívből köszönjük minden támogató önzetlen segítségét!

Abigailnal II. stádiumú HODGKIN LIMFOMÁT (noduláris szklerózissal – refrakter forma) diagnosztizáltak
Nagyon nagy pénzösszegnek kell összegyűlnie ahhoz, hogy Abigail hozzájuthasson a számára életmentő orvosi kezelésekhez és bevatakozásokhoz, de ha a mi anyagi lehetőségünkhöz hozzáadjuk a te segítséged is, valamint mindazoknak a nagylelkű embereknek az adományát és hozzájárulását, akik szintén bekapcsolódnak ebbe a kampányba, akkor már egyre jobb esélyünk van erre!
Az Abigailnak szánt pénzösszegeket a marosvásárhelyi székhelyű „Együtt a rákos gyerekekért” Alapítvány (székhely: Ionel Giurchi utca 35. Szám, CIF:20574105, tel: 0751-090325) bankszámlájára lehet folyósítani.
A külön erre a célra megnyitott bankszámlaszám:
Banca BRD Târgu Mureș:
KEMENY ABIGAIL RENATA RO44BRDE270SV22340552700
Banca Transilvania Târgu Mureș:
„Együtt a rákos gyerekekért” Alapítvány RO11BTRLRONCRT00A4999203

Sursa: Mihaly Kakasi / Foto cop: colaj