Atunci nu s-au lasat ademeniti! Acum, ce vor face?

21 decembrie 1989… Ceausescu promitea inca 100 de lei la pensie: “Am hotarat sa majoram pensiile minime de la 800 la 900 de lei. Am hotarat, totodata, ca pensia de urmas sa fie majorata cu 100 de lei”. Cu suta de lei a incercat sa linisteasca spiritele populatiei nemultumite de sistemul comunist pregatit sa crape.

28 iunie 2018… Viorica Dancila anunta imediat dupa condamnarea lui Dragnea 100 de lei la pensie: “Punctul de pensie creste cu 10%, la 1.100 de lei”. Doar ca sa linisteasca spiritele populatiei nemultumite de Guvernul in care activeaza infractori condamnati penali sustinuti de liderul PSD, condamnat penal si el. Cu suta de lei incearca sa adoarma vigilenta a milioane de romani revoltati de caracterul penal al acestui Guvern.

Instrumentele populiste ale sistemului comunist nu difera cu nimic de cele ale sistemului infractor.

“Caracterul si actiunile generatiilor actuale au impact pentru multe generatii viitoare. In 1989, pensionarii nu s-au lasat adementi. In 2018, ce vor face? Nu am nicio asteptare de la actuala Opozitie. Dar de la romani, da.” spune Andreea Paul, presedinte INACO.

Sursa:ziare.com / Foto: colaj