Dezinformare grosolana de la socialistii mureseni…

Un colaj foto si un clip video distribuit de PSD Mures acreditează ideea că Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala si nu Gabi F., sefa lor de la varful PSDeu.

Oare chiar nu pricep astia sau avem noi pretentii prea mari de la ei?! 😉

Aceasta dezinformare grosolana a avut ca scop acoperirea momentului de toata jena prin care a trecut socialista Firea Gabi. Postam imaginile cu momentul huiduielilor poate pricep si socialistii mureseni cum a stat treaba.

Îndrăzneală PSD

Publicată de Spune NU coruptilor pe 11 Iunie 2018

Iata si minciuna distribuita de pesedistii mureseni…

Acest fakenews a fost sters de pe pagina socialistilor mureseni cel mai probabil in urma numeroaselor raportari. Noi am reusit sa realizam captura inainte ca postarea sa dispara ..

Pana si Gabi Firea recunoaste ca ea a fost huiduita, in raspunsul oferit de primaria Capitalei (adica de pesedistii de la varf) pentru Știrile ProTV…

“Facem precizarea că nu toţi cei  20.000 de oameni prezenţi la Arenă Naţională au întâmpinat apariţia Primarului General alături de Simona Halep pe stadion cu huiduieli, ci doar grupările organizate care aveau afişate la vedere bannere cu însemnele #rezist şi care au venit la stadion cu scopul precis de a compromite evenimentul, o dovadă clară în acest sens fiind mobilizarea pe care aceştia au făcut-o pe reţelele de socializare.”

Asa au stat lucrurile, mai baieti…

In realitate, 20 de mii de oameni au taxat dur, la Arena Naţională, prezenţa primarului Gabriela Firea alături de Simona Halep. A fost huiduită cât timp a vorbit, iar corul de fluierături a însoţit-o până când a părăsit stadionul.

La final, cateva comentarii de la mureseni la postarile distribuite de PSD Mures…

Pesedeu Bartos / Foto: captura fb PSD Mures