Alaltaieri va spuneam ca unele ilegalitati au fost rapid „recunoscute” de cei implicati dupa ce le-am facut publice – Doua apeluri importante initiate de Mures Stiri, remediate aproape instant!

In urma cu o saptamana faceam un alt apel cu privire la probabil cea mai incurcata intersectie din Romania (din cauza unor “inteligenti” din primarie), cu siguranta din Tirgu Mures – Sensul giratoriu in forma de cerc turtit! Iata si o alternativa pentru fluidizarea traficului

Se circula considerabil mai bine…

Probabil realizand noua prostie facuta, executivul primariei Tirgu Mures, a intervenit si in acest caz, dupa ce am atras noi atentia, renuntand la ideea trasnita a sensului giratoriu turtit si aplicand parte din solutiile publicate de noi, preluate de la targumureseanul Kodok Marton.

Iata ca se poate! Conform soferilor care au tranzitat aceasta zona – sensul giratoriu de la Cocosul de Aur din Tirgu Mures – in ultimele zile, se circula considerabil mai bine, traficul fiind mult mai fluidizat.

Nu este importanta pentru noi nici aceasta „batalie” castigata, dar indreptarea acesteia in beneficiul targumuresenilor, da. Noi ne dorim ca toate ilegalitatile sa inceteze si lucrurile sa intre incet, incet in normalitate. Vom continua in a publica, desi din pacate doar noi, toate aceste lucruri pana cand „razboiul” va fi castigat de targumureseni. Ne pare rau ca nu ne consulta pe noi, pe specialisti sau chiar pe targumureseni inainte sa experimenteze astfel de lucruri pe nervii, banii si rabdarea soferilor!

Imagini din zona realizate azi…