Muresenii sunt reprezentati la prestigioasele premii de design ELLE Decoration!

Sustine-i si tu cu un vot si distribuie…

Unele dintre cele mai populare premii internaționale de design interior și design de obiect vor fi acum și în portofoliul designerilor români! Premiile vor fi oferite în cadrul unui eveniment organizat de ELLE Decoration, pe data de 22 martie 2018.

Cu multa mandrie va anuntam ca avem 3 designeri mureseni, Stefan ORMENISAN – castigator si in 2016 -, Ilka TOROK si Anca PORA, care participa la aceste prestigioase premii cu – MINDTHEGAP Lighting Collection 2018. Daca doresti sa ii susti si tu, o poti face cu un VOT accesand acest link. Se poate vota un singur proiect din cadrul fiecărei categorii, în perioada 6 – 20 martie 2018.

„Cineva spunea ca accesoriile si decoratiunile sunt de fapt sufletul unei case. Acesta a fost impulsul care ne-a stimulat creativitatea si care ne-a facut sa cream prima colectie de lampi cu abajur MINDTHEGAP. Am ales 5 dintre cele mai de succes povesti din colectiile de tapet si le-am transpus in lampi de accent care creaza o atmosfera calda, dar in acelasi timp sunt si piese de design. Abajururile MINDTHEGAP sunt imprimate pe in belgian de cea mai buna calitate si sunt finisate cu folii metalice din cupru sau alama, oferind o lumina difuza si in acelasi timp relaxanta.”

Sursa:elle.ro