Pentru ca totul e rezolvat si altceva nu mai au de facut…

Astăzi, a avut loc o întâlnire cu ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, inspectorul școlar general al ISJ Mureș, Ioan Macarie, președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, primarul municipiului Tîrgu Mureș, Dorin Florea și senatorul Novak Csaba Zoltan.

Cel mai “interesat” pare șefu’ de la ISJ, care probabil se dă pe facebook, în timp ce ministru’ și prefectu’ sunt extrem de mirați, în timp ce așteapta răcirea cafeluței, de căscatul primarului aflat în plin “dialog bilingv”, parcă prea de dimineață. Șăfului de la CJ Mureș îi arde de râs, le ei e totul rezolvat, n-au ce face altceva: aeroportul e închis, la spital aparatele sunt defecte, la drumuri nu mai trebuie să intervină… gropile s-au unit etc.

Întalnirea a avut ca scop “aspecte referitoare la starea învățământului mureșean”, după cum spune prefectul pe pagina proprie.

Din această scurtă declarație înțelegem că totul este rezolvat, începând cu situația liceului Romano-Catolic și până la starea dezastruoasă a clădirilor în care sunt nevoiți să învețe mare parte dintre elevii mureșeni. Sau nu?!

Lăsând ironia, ne gândim că dacă se întâmpla cu adevărat ceva benefic pentru învățământul mureșean, nu mai pridideau cu laudele, așa că nu înțelegem de ce a trebuit sa facă ditamai ministrul deplasarea până la Tîrgu Mureș, avand în vedere tehnologia de comunicare disponibilă în ziua de azi.

Cel mai grav este ca au pierdut iar vremea, în timpul programului de lucru, la cafele pe banii noștri!

MS / Foto: colaj