Stire pozitiva despre primarul municipiului Tirgu Mures!

Pentru ca am fost criticati in cateva randuri de simpatizantii primarului municipiului Tirgu Mures, dr. Dorin Florea, iata ca, acum de sarbatori, va oferim o stire pozitiva.

Pentru a nu strica stirea pozitiva, nu spunem nimic nici de starea strazilor, a transportului in comun sau a scolilor, pur si simplu redam stirea, dar nu inainte de a va cere scuze pentru informatia scurta si rara.

Asadar, desi nu a facut nimic din ce a promis la ultimele alegeri si nici nu onoreaza cu prezenta sedintele CL Tirgu Mures – ca si cum nu ar exista -, primarul face ore suplimentare, reusind sa isi faca timp, ca de fiecare data, sa mearga la concertul „gratuit” de aseara, pentru a epata pe scena.

Speram ca s-a inteles, ore suplimentare = pozitiv… Aplauze! 

Ia sa vedem cate like/share strange primarul! Promitem ca daca ajunge la 10.000 – am inteles ca mai multi l-au aplaudat aseara – facem pe dracu-n patru si publicam cate una pe saptamana. 😉

Atentie, nu cersim likeuri si nu e nici clickbait! Noi ne-am bucura sa nu stranga nici o suta, asta ne-ar demonstra ca muresenii apreciaza realitatea!

MS / Foto:tirgumures.ro