LIVE – Adunare mare de oameni in Centru!

Update: Pentru ca au existat cateva voci care ne acuza si folosesc copiii ca pretext, dorim sa va spunem ca nu ne-am legat nicio secunda de copii. Copilasii nu au nicio vina. Cum ii crestem, asa ii avem.

Credem ca este momentul sa ne schimbam mentalitatea si sa privim la viitorul acestor copii si nu sa-i crestem in trecut. Chiar nu realizati ca aceste „evenimente gratuite” au scopul de a acoperi nerealizarile lor si subdezvoltarea orasului?!

Nu ati prefera sa aiba mai bine copiii conditii decente in scoli si spitale, sa nu fie nevoiti sa „acorde prioritate” tirurilor la treceri de pietoni aflate la cativa pasi de centrul orasului, sa nu le mai fie distruse copilasilor parcurile si transformate apoi in parcari pavate, asa cum s-a intamplat cu singurul parc pentru copii din zona centrala, cel de pe Bulevardul Cetatii…

Fara suparare, da’ ne meritam soarta…

Iata ca ce nu a reusit OUG13 si incercarile politicienilor de a scapa „legal” de puscarie dupa ce sunt prinsi la furat, a reusit un nou concert „gratuit” din partea primariei Tirgu Mures. Cu toate ca traim intr-un oras in care transportul in comun este incendiar la propriu, avem o infrastructura la nivelul anilor 90′ in care tirurile traverseaza orasul, cladirile unitatilor de invatamant sunt fie in stare de degradare, fie inchiriate, lucruri care se pare ca nu-i deranjeaza pe cei prezenti la circul „gratuit”.

Avem cateva mii de targumureseni multumiti care i-au parte in aceste momente la pomana primariei, pomana pe bani multi, care, din pacate, provine din taxele a catorva zeci de mii de targumureseni. Adica a tuturor platitorilor de taxe – nu doar a celor prezenti – care nu au fost intrebati referitor la cheltuirea in acest mod a banilor publici!

Stati aproape, urmeaza Hrusca!

Nu stim daca exista autorizatie pentru aceasta adunatura publica, dar stim ca au adus un autobuz antic impodobit, sa nu se vada rugina, probabil tras de reni, ca motoarele nu le prea functioneaza.  Jenant!

alina eremia 6-decembrie-2017

ALINA EREMIA CONCERT – 6-DEC-2017

Posted by Municipiul Tirgu Mures on 6 Decembrie 2017

MS / Foto: captura