Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizată cu privire la un furt din auto. La fața locului, poliţiştii au constatat faptul că trei persoane ar fi pătruns prin efracție în interiorul unui autoturism, care era parcat în faţa unui imobil, de pe str. Porumbei, din Reghin.

În fapt, cele trei persoane ar fi fost surprinse de către proprietar, două dintre acestea au reușit să fugă de la fața locului, iar cea de-a treia a fost reţinută până la sosirea poliţiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana reținută la fața locului este un minor, de 11 ani, care a declarat că a fost însoțit de alți doi minori, unul de 8, respectiv de 16 ani.  

La scurt timp, poliţiştii i-au depistat şi pe ceilalţi doi minori şi i-au condus la sediul Politiei Municipiului Reghin.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei minori ar fi fost implicaţi într-un alt furt din auto, săvârșit la aceeași dată, pe str. Vasile L. Pop, din Reghin, de unde s-ar fi sustras un sistem de navigație în valoare de 500 lei. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva