Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au depistat o persoană de o persoană de sex masculin care căuta prin buzunarele altei persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 16 octombrie a.c., jandarmii aflându-se în executarea unei misiuni de menținere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca, au observat pe strada Aurel Vlaicu, în stația C.T.P. o persoană de sex masculin, care căuta prin buzunarele altei persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice și care dormea întinsă pe trotuar, sustrăgându-i suma de 425 lei.

În momentul în care a observat echipajul de jandarmi, persoana care căuta prin buzunare a fugit, moment în care patrula a trecut la somarea și interceptarea celui în cauză.

Persoana în cauză, respectiv M.E., de 29 ani, din municipiul Reghin, jud. Mureș, se face vinovat de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 229 alin. (1) lit. b), din Noul Cod Penal.

Actul de sesizare, suma de bani și persoanele au fost predate la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Gruparea de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca / Foto: colaj