Imaginile prezentate de noi circula in spatiul virtual de mai multe ore. Acestea au surprins noua inconstienta si ilegalitate a inculpatului Claudiu Maior. Cum bine se poate observa, acesta se deplaseaza pe strazile orasului pe un moped, impreuna cu un minor, fara nici cea mai mica norma de siguranta.

Intelegem inconstienta de care a dat dovada in mai multe cazuri, unele aflate in cercetare penala, deoarece atunci cand incepi sa te crezi intangibil/”unicul”/”cel ales” este foarte greu sa ramai cu picioarele pe pamant si ajungi sa crezi ca doar tu poti aviza aproape zece mii de plati in numele primariei Tirgu Mures, aflat in incompatibilitate, cum s-a intamplat in ultima speta cercetata de procurori – Gata! S-a terminat! Claudiu Maior aproape de arest!

Dar nu putem intelege ultima “nebunie”, de a plimba un minor fara casca de protectie si neasigurat, in traficul intens, de multe ori haotic, tot din cauza lipsei lor de interventie in atat de necesarele lucrari de modernizare a infrastructurii.

Legea nr. 49/2006: “Conducatorii de mopede sau motociclete cat si persoanele transportate pe acestea sunt obligate sa poarte o casca de protectie omologata.”

In incheiere, ii transmitem inculpatului ca stim ca mai are vreo 50 de zile de pierdut vremea – se afla in stare de control judiciar pentru 60 de zile -, dar il rugam sa o faca, macar acum, in mod legal!

MS / Foto: retele socializare