Carambol intre 3 TIR-uri si un autoturism, soldat cu un ranit grav!

In afara localităţii Bogata, un bărbat, de 70 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit în partea laterală stânga o autoutilitară condusă regulamentar, de un bărbat de 54 ani, din judeţul Giurgiu, după care a ricoşat în autoutilitara ce circula în spatele lui şi care era condusă de un bărbat, de 49 ani, din comuna Mica, judeţul Mureş, iar, mai apoi, a lovit cu partea din faţă o a treia autoutilitară, care tracta o semiremorcă, ce era condusă de un tânăr, de 26 ani  şi care circula regulamentar din sensul opus.

În urma impactului autoutilitara care tracta semiremorca s-a răsturnat în şanţul de pe direcţia sa de mers. Accidentul s-a produs la data de 01 august 2017, ora 12:55, pe DN15 E60.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 26 de ani.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: colaj imagini / info trafic jud. Mures