ATENTIE! Pericol iminent de accident pe strada Libertatii!

Inca un autobuz de la Siletina… kaput!

De mai bine de 24 de ore, un autobuz de transport calatori, apartinand Transport Local asociat cu Siletina Tirgu Mures – societati finantate de primaria Tirgu Mures din banii targumuresenilor -, a ramas defect pe str. Libertatii din Tirgu Mures.

Siguranta participantilor la trafic din zona se afla intr-un real pericol! Autobuzul defec(t)at a fost ABANDONAT pe podul de pe paraul Poklos, in curba, ocupand o intreaga banda de circulatie si este NESEMNALIZAT!

Oare cum este posibil ca nici politia Mures si nici pseudo-politia locala Mures (PLM) sa nu intervina in nici un fel pentru a asigura traficul in zona?! Chiar trebuie sa se intample o nenorocire pentru a se lua masuri?

Astfel, bataia de joc continua fata de targumuresenii care le platesc taxele pentru ca ei sa isi poata creste consistent veniturile – Salariile marite la primaria Tirgu Mures au ajuns la cateva mii de euro lunar!

Chiar sunt inconstienti cei ce „asigura” transportul local – Dorin Maior, Claudiu Florea, Florea Maior sau cum ii cheama -, avand in vedere incidentele din ultimele saptamani:

10 iulie 2017 –  Inca un autobuz „mortua est”!

5 iulie 2017 –  Transport local Tirgu Mures: Daca nu se aprind, le explodeaza rotile!

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!