UPDATE 29 iulie 2017 – Pentru ca nesimtirea conducerii primariei Tarnaveni nu are margini, acestia publicand faptul ca noi am fi inventat transferul sumelor de la investitii in veniturile lor, publicam la finalul materialului actul oficial care precizeaza acest lucru. Ii mai anuntam ca materialele publicate de noi se bazeaza pe acte si nu pe vorbe goale ca a lor!

Ieri, a avut loc sedinta Consiliului Local al Municipiul Tarnaveni. In cadrul acesteia a fost supusa la vot rectificarea bugetului municipiului pe anul 2017. De aici incepe si traznaia…

In urma cu doua zile va anuntam recordul absolut, obtinut de conducerea primariei Tarnaveni, prin faptul ca au dat startul maririlor de salarii din judetul Mures – Trai pe vatrai la primaria Tarnaveni! Pana si politistul local castiga peste 1.000 de euro pe luna!

In sedinta CL Tarnaveni de ieri au realizat ca nu dispun de banii necesari pentru a si sustine salariile nesimtite votate, asa ca, nu au stat mult pe ganduri si intr-un stil “ultra-liberal” au taiat de la sectiunea investitii si au mutat banutii pentru veniturile lor, ceva distractie si bineinteles putin si pentru biserica, doar doar ii mai iarta Dumnezeu cumva!

Astfel, suma de 1.332.000 lei alocata pentru “Modernizarea pietei agro-alimentare de zi Avram Iancu” se redistribuie pentru:
– 1.106.000 lei = salarii personal
– 132.000 lei = cultura, recreere, religie
– 94.000 lei = manifestari cultural-artistice, sportive si sociale

In martie 2016, tot ei prosteau cetatenii (ca era campanie electorala): “Administraţia locală doreşte modernizarea pieţei de zi, prin realizarea unei structuri care să acopere suprafaţa platformei aferente pieţei, realizarea unui sistem de preluare ape pluviale de pe învelitoare şi platforme, iluminat în incintă, supraveghere video şi grupuri sanitare publice care să deservească piaţa. Prin intermediul cadrului construit modern şi a dotărilor specifice se doreşte atragerea producătorilor agricoli dar şi creşterea numărului de mese oferite şi închiriate de administraţia pieţei. Lucrările propuse urmează a avea un impact pozitiv şi pentru spaţiile comerciale poziţionate perimetral pieţei, prin crearea unui spaţiu mai primitor, adecvat activităţilor desfăşurate.

Se pare ca au uitat! Voi?!

Va spunem la modul cel mai sincer ca nu stim ce poate fi in capul unor asemenea indivizi, care, din pacate, au ajuns la butoate pusi chiar de contribuabilii tarnaveneni care i-au votat, dar carora suntem aproape siguri ca le pare extrem de rau acum. Noi credem ca doar stand in cap poti gandi asemenea lucruri.

MS / Foto:colaj imagini – Intrarea in Piata agroalimentara / Tirnaveni.ro