UPDATE: Soferul taxiului era mort de beat!

Update IPJ Mures – La data de 25.07.2017, ora 01.00, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în municipiul Tirgu Mureş, un bărbat, de 51 de ani, cu un autoturism, pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului – 1,08mg/l alcool pur în aerul expirat -, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în albia râului POKLOŞ.


ATENTIE! Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.

Continuam campania MuresStiri de constientizare – In calitate de parinti, pietoni sau soferi, consideram ca legislatia ar trebui sa prevada suspendarea permisului de conducere – pe o perioada de minimum cativa ani sau chiar pe viata -, ca masura corecta aplicata „conducatorilor auto” care nu se pot abtine sa consume bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. 


Material publicat dimineata –  A cazut cu masina in Poklos!

Foto: Eugen-Elemér Dobrovolschi / Calin Muresan / grup esti din tirgu mures daca…