La Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș, a început ediția cu numărul cinci a îndrăgitului program „Universitatea de Vară pentru Elevi”, organizat în parteneriat cu Liga Studenților din Tîrgu Mureș. Luni, 24 iulie, 150 de elevi din întreaga țară au trecut entuziasmați pragul UMF Tîrgu Mureș.

Elevii au fost întâmpinați de către decanul Facultății de Medicină, prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, cadre didactice, studenți și voluntari ai Ligii Studenților din Tîrgu Mureș. Prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi le-a transmis acestora salutul conducerii Universității și i-a îndemnat să se implice activ în toate activitățile care vor avea loc în această săptămână, să pună întrebări și să afle răspunsuri, astfel încât decizia finală pe care o vor lua să fie în cunoștință de cauză.

„În numele Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș și în numele Facultății de Medicină, doresc să vă mulțumesc că ați ales UMF Tîrgu Mureș. Sper din suflet să vă placă, să înțelegeți ce trebuie să facem în această Universitate și, de ce nu, anul viitor să deveniți studenții noștri”, a transmis prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi.

În perioada 23-30 iulie, cei 150 de liceeni, absolvenți ai clasei a XI-a, vor trăi viața de student la Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Vor participa la cursuri și lucrări practice specifice facultății la care au aplicat și vor avea parte și de activități extrașcolare.

Sursa: blog.umftgm.ro