Workshop – NUD creativ, abstract și conceptual

Pixel PhotoStudio Tirgu Mures și Lighthouse Photo Studio Cluj vor colabora pentru realizarea unuia dintre cele mai așteptate workshopuri din ultima perioadă! Tema acestuia va fi „Nud/creativ/abstract și conceptual”.

Lectorul acestui workshop va fi nimeni altul decat Soós Attila (fotograf al Penthouse Magazine si Playboy Magazine din perioada anilor 2000 „Pintohorse” după modul de semnătura a imaginilor sale). Perioada de desfășurare va fi 28-30 iulie 2017 , locația Vlăhita jud HR. Costul total care include cursul, cazarea și masa este 300 euro.

Creativitatea voastră poate atinge nivelul maxim de această dată! Gândiți-vă puțin la o turnătorie părăsită… la fete frumoase și la cei mai buni profesioniști din domeniu… toate acestea în compania unor oameni care cu siguranță îți vor deveni amici și chiar prieteni ulterior! Înainte de publicarea oficială a acestui event, două locuri au fost deja rezervate, astfel mai sunt disponibile doar șase… Contactează-ne așadar cu mare încredere să nu pierzi ocazia de a ne fi alături!

Anunțul este valabil și pentru fotografii începători deoarece veți putea beneficia de consiliere directă din partea unei întregi echipe de asistenți, totodată veti putea încerca de-a lungul workshop-ului (dacă doriți), echipament profesional gamele Pentax, Nikon si Canon!
Din edițiile anterioare:


http://pintograf.blogspot.hu/…/tabara-foto-nud-vlahita-2015…
http://pintograf.blogspot.ro/2015/10/workshop-de-fotografie.html?zx=67dbdd07c17561df

 

Sursa:PIXEL PhotoStudio