Vacanta 2017: Natura Parc, cel mai mare camping din România! FOTO

Natura Parc de la Chichiş are de toate. Locuri de camping, de pescuit, piscine în aer liber, terenuri de sport şi posibilităţi inedite de cazare. Accesul se face dinspre DN 12 Braşov – Sfântu Gheorghe – la kilometrul 16 dinspre Braşov sau cu trenul până în Halta Chichiş – de unde vizitatorii sunt preluaţi de trenuleţul Natura Parc Expres.

Natura Parc nu este doar un camping, ci şi un loc de relaxare superb unde turiştii pot petrece chiar şi o săptămână. Aici vă puteţi caza pe malul apei, în căsuţe lacustre, printre stufăriş, în corturi indiene sau bungalowuri. Merită încercată experienţa şi veţi avea senzaţia că sunteţi în Deltă sau Vestul Sălbatic.

Dacă sunteţi tradiţionalişti puteţi alege campingul amenajat şi puteţi dormi la cort. Cazarea costă între 15 şi 100 de lei pe noapte, în funcţie de alegere. Parcul este întins pe o suprafaţă de peste 160 de hectare şi oferă posibilităţi diverse de petrecere a timpului liber, precum fotbalgolf, minifotbal, pescuit sportiv, tenis de câmp, mountain bike, tir cu arcul, echitaţie, plimbări cu barca, hidrobicicleta şi ATV-uri.

Copiii au la dispoziţie un loc de joacă amenajat şi pot vizita şi o minigrădină zoologică. Intrarea la Natura Parc costă 5 lei de persoană. Sunt disponibile şi abonamente valabile timp de cinci luni. Acestea costă 150 de lei pentru adulţi şi 75 de lei pentru copii. Abonamentul permite accesul gratuit şi la piscine, balta de pescuit şi la terenurile sportive.

Pasionaţii de pescuit au la dispoziţie lacuri special amenajate unde pot prinde crap, biban sau ştiucă. Intrarea pe baltă costă 35 de lei de persoană. Dacă nu sunteţi amatori de pescuit puteţi să vă plimbaţi cu hidrobicicleta pe canalul special amenajat. O plimbare costă 10 lei.

Sursa:adevarul.ro