Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş şi Direcţiea Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani şi contrabandă cu ţigări.

“La data de 22 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani şi contrabandă cu produse accizabile. (…) În fapt, în perioada 2016 – 2017, mai multe persoane ar fi comercializat ţigarete ce nu aveau aplicate banderole de marcaj fiscal, pe raza judeţului Mureş”, se arată într-o informare transmisă miercuri de IGPR.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul IPJ Mureş, jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi “Regele Ferdinand I” – Tîrgu Mureş şi acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Sursa:agerpres.ro