Stimabile consilier personal, va rugam ca, inainte sa mai dati sfaturi targumuresenilor cu privire la parcari, sa invatati sa opriti civilizat. Am inteles, din sutele de postari, ca dvs le stiti pe toate si sunteti peste tot, dar va rugam nu pe trotuar cu masina. Este destul de greu pentru pensionari sa sara peste bolidul dvs si sa ajunga la timp la cheful oferit de primarie. Campania dvs de promovare de pe facebook  – pentru care se chinuie atat de mult unii –, ar trebui sa reflecte exemplul pozitiv, nu negativ. Sau nu va spune nimeni ce postati?!

Stimabila doamna directoare, va rugam ca atunci cand mergeti in zona centrala – probabil cand duceti pachetelul cu mancare sotului sau cand dati interviuri la ziar – sa parcati civilizat. Am inteles din interviu ca “apa se plateste”, dar nu am inteles de ce avem aproape cea mai scumpa apa din tara. Am inteles si ca sunt multi targumureseni cu restante. Sunteti ingrijorata ca nu va ajung banii pentru salariile “modeste” sau pentru ca nu are bani Aquaservul sa va plateasca amenzile de circulatie?!

Concluzie: Cu situatia parcarilor din oras am vazut, mai sus, cum au rezolvat. Referitor la transportul in comun ne-am lamurit https://goo.gl/SLtrSx . De starea drumurilor v-am scris https://goo.gl/4ZOmok . De invatamant ne este si frica sa ne imaginam, ca de “educatie” vorbiram azi…